Neem contact met ons op:

Veel gestelde vragen

Onze leverings-en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van sfeertafel.nl.

Mocht u de artikelen die zijn gekocht via Sfeertafel.nl willen retourneren dan is dat geen probleem. Sfeertafel.nl hanteert het ‘niet goed, geld terug’-principe. U hebt een zichttermijn van 7 dagen om een bestelling retour te sturen.

Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:
1. De artikelen moeten in de originele verpakking zonder gebruikssporen en compleet verpakt zijn.
2. U dient via [email protected] een mail te sturen met de reden van retourneren.
3. U stuurt de artikelen uiterlijk 8 dagen na de levering terug naar Sfeertafel.nl met vermelding van het bestelnummer, voldoende gefrankeerd en goed verpakt.
4. Alleen onbeschadigde artikelen worden retour genomen, onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Sfeertafel.nl zal na ontvangst en controle van de zending bevestigen en het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten na aftrek van de door sfeertafel.nl evt. gemaakte verzendkosten en eventuele andere gemaakte kosten.
5. sfeertafel.nl is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor het zoekraken van de de door u retour gestuurde artikelen.
6. Opmaat gemaakte sfeertafels kunnen niet retour gestuurd worden

U kunt bij ons via IDEAL betalen.

Artikelen afhalen in onze werkplaats (Harmelen/Utrecht) gaat in overleg met u. Bel voor een afspraak naar 0630650316.

Sfeertafel.nl behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden en de inhoud inclusief prijzen van onze website tussentijds te wijzigen.
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten.

Productietijd 10 werkdagen.

Leverdatum op afspraak

Contact gegevens:

Telefoon: 06-30650316
Email: [email protected]

Adres: Keerkring 38 3454KX De Meern
(Geen bezoekadres)